MAMA MIA WORMER

MAMA MIA WORMER Italiaanse gerechten, pizza en grillrestaurant.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1442 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mama Mia Wormer. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 20:59 Heerlijke pizza, goed warm, lekker? ( 1 klein puntje: de pizza's waren nog niet in punten gesneden)
21 mei 2022 om 20:22 Altijd lekker eten maar wel wat laat vandaag
20 mei 2022 om 19:36 Zo rond 16.50 eten besteld via thuisbezorgd.nl dan kan je dus je bestelling volgen , 18.00 uur gaf hij aan dat het eten bezorgd ging worden , om 18.50 hadden we pas ons eten, en dit is niet de eerste keer, bestellen doen we hier niet meer erg jammer
18 mei 2022 om 9:06 Heerlijk eten, goed van smaak, snel geleverd, en altijd over!
14 mei 2022 om 20:41 Bijna 90 min. bezorgtijd is wel erg lang
12 mei 2022 om 19:14 Was goed zoals altijd!
9 mei 2022 om 8:52 Zoals altijd, was het ook nu weer goed, en voor de verandering laten bezorgen. Maar ze zitten niet voor niets al jaren in Wormer, dat houdt je niet vol als de kwaliteit van eten anders was. Voor ons 1e keus als we niet zelf koken.
8 mei 2022 om 18:43 Zoals altijd goed eten en snel bezorgd!
1 mei 2022 om 22:43 20 minuten te laat geleverd, met verkeerde saus, waarvoor we bij de deur nog eens extra moesten betalen! Als goede klant van mamamia valt dit zeer tegen.
27 apr 2022 om 21:39 Gewoon een uur later bezorgen, Mama Mia geeft Thuis bezorgd .nl de schuld en deze geeft weer Mama Mia de schuld. Ook de pizza's waren niet erg warm Bedenk mij in het vervolg of daar weer ga bestellen, jammer
27 apr 2022 om 19:56 Ik kan bij bezorgdheid maar anderhalf uur meer zetten maar het duurde dik twee uur toen ik na een uur gebeld had . Waren ze nog niet eens begonnen. Ik kreeg te horen dat ik het maar moest komen halen
27 apr 2022 om 19:48 Eten prima maar bezorgtijd te lang